Terapija-naslov.png

Bioterapija je tehnika uporabe bioenergije. Bioterapija je enostavna, močna, neboleča in učinkovita tehnika izboljšanja človekovega stanja. Ima blagodejne učinke na ljudi, ne glede na njihovo starost ali stanje ki se obravnava. Metoda je naravna, terapevt pa jemlje bioenergijo iz narave, ki je del nas.

Večina obravnavanih oseb navaja, da so v času terapije občutile globoko umirjenost. Nekatere osebe, ki so občutljive na lastno bioenergetsko polje in delo na njem, lahko zaznajo občutke, kot so toplota, hlad, mravljinčenje in   kroženje. Druge osebe, torej tiste, ki takih občutkov ne zaznajo, pa enostavno uživajo pri sproščanju, prejemanju energije in času posvečenem izključno sebi.

Vsaka celica našega telesa je obkrožena in podprta z energijo, ki med drugim igra vlogo miniaturne mreže, katera omogoča prenos podatkov za izgradnjo fizičnega telesa, predstavlja pa tudi vez med našim fizičnim, čustvenim in duhovnim bitjem. Osnovni princip, na katerem je utemeljena ta vrsta terapije je, da kadar smo fizično, čustveno in duhovno pravilni ter zadovoljni, se energija našega telesa (bioenergija) prosto pretaka in nam pomaga ohranjati naše stanje. Stres, poškodbe, ali čustveni razdor lahko ta pretok bioenergije porušijo.

Terapevti, ki se ukvarjajo z bioenergijsko terapijo v glavnem uporabljajo občutljivost svojih rok, da bi pregledali energetsko polje in ugotovili, kje je pretok energije normalen, kje pa je le ta blokiran. Za tem poskušajo odstraniti motnje in obnoviti tok energije v bioenergetskem polju. To omogoča telesu, da njegovi mehanizmi začnejo delovati.
V sodelovanju s klasičnimi medicinskimi terapijskimi oblikami bioterapija pokriva široko področje delovanja, od preventive do izbošanja stanja. 

IMG_7177-1-web.jpg
IMG_7047-2-web.jpg