Meni

bioterapija ferlič

→ Terapija

Kontakt

Bioterapija je tehnika uporabe bioenergije. Bioterapija je enostavna, močna, neboleča in učinkovita tehnika izboljšanja človekovega stanja. Ima blagodejne učinke na ljudi, ne glede na njihovo starost ali stanje ki se obravnava. Metoda je naravna, terapevt pa jemlje bioenergijo iz narave, ki je del nas.

Večina obravnanih oseb navaja, da so v času terapije občutile globoko umirjenost. Nekatere osebe, ki so občutljive na lastno energetsko polje in delo na njem, lahko zaznajo občutke kot so toplota, hlad, mravljinčenje in kroženje. Osebe, ki takih občutkov ne zaznajo, pa enostavno uživajo pri sproščanju, prejemanju energije in času posvečenem izključno sebi.

Terapevti, ki se ukvarjajo z bioterapijo v glavnem uporabljajo občutljivost svojih rok, da bi pregledali energetsko polje in ugotovili, kje je pretok energije normalen, kje pa je le ta blokiran. Za tem poskušajo odstraniti motnje in obnoviti tok energije v bioenergetskem polju. To omogoča telesu, da njegovi mehanizmi začnejo delovati normalno. V sodelovanju s klasičnimi medicinskimi terapijskimi oblikami bioterapija pokriva široko področje delovanja, od preventive do izbošanja stanja.

Terapija traja 3 dni (zapored) ali več, rezultati pa se prikažejo v 90 dneh ali manj (počutje se lahko izboljša instantno), odvisno od stanja katerega se tretira. Včasih se v prvih dneh po koncu terapije simptomi lahko pojačajo, kar pomeni reakcijo telesa na pospešeno delovanje obnovljenega imunskega sistema, le te pa hitro minejo.

kontakt