→ FAQ

Kontakt

bioterapija ferlič

Meni

Ali je bioterapija zamenjava z uradno medicino?

Ne, bioterapija je komplementarna z vsemi medicinskimi ali alternativnimi terapijami. Nadgrajuje jih, v večini primerov pa je mnogo uspešnejša. Po terapiji ni potrebno prenehati z jemanjem zdravil, katerim drugim načinom terapije ali medicinskim postopkom, ki vam ga je predpisal zdravnik. Samo uradna medicina lahko potrdi izboljšanje in sprejme nadaljnje odločitve zdravljenju.

Ali je potrebno verjeti v zdravljenje, da terapija deluje?

Ne! Terapija je uspešna, tudi če oseba ne verjame vanjo. Vsakdo se mora sam odločiti kako se bo zdravil in ali se bo zdravil. Pacient se mora v prvi vrsti zavedati svojega življenja in poti, ki ga je pripeljala do točke bolezni. Prehod skozi bolezen je prehod skozi krizo in le to premagati. Skozi bolezen se preoblikujejo močne duhovne energije oz. nas bolezen nagovarja k bolj polnem in kvalitetnem življenju.

Katere bolezni se lahko obravnavajo z bioterapijo?

Vse bolezni se lahko tretirajo enako uspešno. Pri nekaterih boleznih bo objektiven uspeh popolno ozdravljenje, pri drugih pa blaženje simptomov bolezni ali upočasnjeno širjenje bolezni, kar je odvisno od mnogih dejavnikov, ki niso povezani z bioterapijo.

Ali se z bioterapijo lahko zdravijo tudi otroci?

Seveda! Bioterapija ni nikakor škodljiva za otroke, če pa je oseba mladoletna, nujno rabi spremstvo skrbnikov oz. odgovorne polnoletne osebe.