Vprasanja-naslov.png

Kaj se občuti ob terapiji?

To je odvisno od človeka. Občutki so lahko zelo intenzivni ali nikakršni. Večina ljudi občuti močno toploto, mravljince, občutek hladu, pritisk, trenutno olajšanje, utrujenost in zaspanost, nekontroliran jok ali smeh, lebdenje, premikanje udov, omotičnost, vrtoglavico. Če pacient med terapijo ne občuti ničesar to ni pokazatelj uspešnosti terapije, saj je vsakdo edinstven in tako tudi reagira.

V kolikšnem času lahko pričakujemo rezultate?

Terapija traja 4 dni (zapored) ali več, rezultati pa se prikažejo v 90 dneh ali manj (počutje se lahko izboljša instantno), odvisno od stanja katerega se tretira. Včasih se v prvih dneh po koncu terapije simptomi lahko pojačajo kar pomeni reakcija telesa na ojačano delo obnovljenega imunskega sistema, ki pa hitro minejo.

Ali je bioterapija zamenjava z uradno medicino?

Ne, bioterapija je komplementarna z vsemi medicinskimi ali alternativnimi terapijami. Nadgrajuje jih, v večini primerov pa  je mnogo uspešnejša.
Po terapiji ni potrebno prenehati z jemanjem zdravil ali katerim drugim načinom terapije ali medicinskega postopka, ki vam ga je predpisal zdravnik. Samo uradna medicina lahko potrdi izboljšanje in sprejme nadaljnje odločitve o nadaljevanju ali zaključku zdravljenja.

Katere bolezni se lahko obravnavajo z bioterapijo?

Vse bolezni se lahko tretirajo enako uspešno. Pri nekaterih boleznih bo objektiven uspeh popolno ozdravljenje, pri drugih pa blaženje simptomov bolezni ali upočasnjeno širjenje bolezni, kar je odvisno od mnogih dejavnikov, ki niso povezani z bioterapijo.

Ali je potrebno vrjeti v bioterapijo,

da zdravljenje deluje?

Ne! Terapija je uspešna, čeprav oseba ne verjame v obstoj prefinjenih energij. Seveda je lažje delati z osebo, ki odprto prihaja k bioterapiji. Vsakdo se mora sam odločiti kako se bo zdravil in ali se bo zdravil. Pacient se mora v prvi vrsti zavedati svojega življenja in poti, ki ga je pripeljala do točke bolezni. Prehod skozi bolezen je prehod skozi krizo in s tem premagati krizo. Skozi bolezen se preoblikujejo močne duhovne energije oz. bolezen nas spreminja h kvalitetnejšem in polnejšem življenju.

Ali se z bioterapijo lahko zdravijo tudi otroci?

Seveda! Bioterapija ni nikakor škodljiva za otroke, če pa je oseba mladoletna, nujno rabi spremstvo skrbnikov oz. odgovorne polnoletne osebe.